Het koor repeteert wekelijks op de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur in Sport en Gemeenschapscentrum “De Halve Maan”, Schoolstraat 2 te Oostkapelle. Tussendoor houden we ongeveer een kwartiertje pauze waarin, onder het genot van een drankje, de banden met de andere koorleden wat aangehaald kunnen worden en dat kan na de repetitie natuurlijk ook nog. We repeteren van begin september tot half juni, met uitzondering van officiële feestdagen, schoolvakanties en eventueel vooraf bekend gemaakte uitzonderingen.
De contributie voor een lidmaatschap van Sing@Sea bedraagt momenteel € 100,- per jaar.
Het koor heeft inmiddels al vele mooie optredens mogen verzorgen, en met succes aan concoursen en bv “Middelburg Vólkoren” meegedaan en wordt steeds vaker voor optredens gevraagd. Houdt u de nieuws- en optredens pagina dus in de gaten!
Inmiddels is dus het 1e lustrum al een feit en dat hebben we fantastisch kunnen vieren op de geweldige locatie bij kasteel Westhove met een dag “Alles is muziek” met veel optredens van verschillende groepen en soorten muziek.
Ook wordt er geprobeerd zoveel mogelijk ter beschikking van de leden te stellen om goed te kunnen oefenen. Hiervoor heeft de vereniging het programma Finale aangeschaft waar alle muziek wordt ingevoerd om ook thuis eventueel via internet met de computer de partijen te kunnen oefenen. Ook is er opname apparatuur aangeschaft waarmee elke week opnames van de oefenavonden worden gemaakt en voor de leden beschikbaar gesteld op de website. En in is er een fantastische nieuwe stagepiano aangeschaft zodat we ook daarmee professioneel voor de dag kunnen komen.