Rembrandt Minderhoud

Vanaf 4 april 2018 mag Rembrandt de dirigent/koorleider zijn van de enthousiaste groep zangers van Sing@Sea. Deze uitdaging gaat hij met veel plezier aan en we hopen dat we in de toekomst vele mooie (muzikale) momenten met elkaar mogen beleven.

Rembrandt woont in Nieuw- en Sint Joosland en is in het dagelijkse leven Manager Financiën en Administratie bij The Work Zone in Vlissingen, het stagebureau en het uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences.

Muziek is inmiddels een uit de hand gelopen hobby geworden. Op zeer jonge leeftijd is hij begonnen in de blazerswereld bij Brassband ONDA Middelburg, inmiddels Chr. Brassband Middelburg. Nog steeds blaast hij daar mijn partijtje mee op de cornet en is tevens bestuurslid/penningmeester.

Eind jaren 90 kwam daar door toeval een carrière bij als koordirigent. In de loop der jaren heeft Rembrandt diverse koren mogen leiden. Enkele namen: Gospelkoor Testimony – Goes (16 jaar lang), Gospelkoor Laetare – Burgh-Haamstede (11 jaar lang), VES (Vocaal Ensemble Sint-Laurens). Op dit moment is hij naast Sing@Sea nog actief als dirigent van Chr. Gemengd koor De Levensbron in Goes en de cantorij van de Gasthuiskerk in Middelburg.

Zelf zingt Rembrandt ook graag en heeft dat 10 jaar lang mogen doen bij het Middelburgs Kamerkoor en zingt nu nog vaak mee met projecten van het Bachkoor BWV uit Middelburg.

Hans van den Broeke

Sinds mei 2012 hebben wij hem bij Sing@Sea als koor- en artistiek leider gehad en per 28-03-2018 is hij bij het koor gestopt

Hans is een bekende in de Zeeuwse koorwereld (maar ook zeker buiten de provincie) en heeft de afgelopen 45 jaar met diverse groepen laten zien een zeer stimulerende en enthousiasmerende koor- en artistiek leider te zijn.

Hij was mede oprichter en 24 jaar lang leider van het  vocaal ensemble “Sint Laurens” verder is hij mede oprichter  van vocaal ensemble  “Voci Miste”, dat hij tevens 10 jaar heeft geleid.  Beide ensembles hebben zeker naam gemaakt in de koorwereld.

Uitspraak van Hans,

Zingen is (be)leven en (be)leven is Zingen…