ONS SPONSORCONCEPT:

Sponsoring is een manier om creatief met elkaar samen te werken. Samenwerking, waarbij twee partijen iets voor elkaar kunnen betekenen, is immers de beste vorm van tot elkaar komen. De financiële ondersteuning die wij als vereniging van onze sponsoren hebben waarderen wij ook zeer.
Tot en met dit seizoen was het zo dat sponsoren konden kiezen uit 3 verschillende pakketten. De looptijd van een contract was gesteld op 3 jaar. Een veel gehoorde opmerking van sponsoren was en is echter: “Ik sponsor wel maar ik zie er niets van terug”.

Daarom hebben we als bestuur gekozen voor een andere opzet van de sponsoring. Een opzet waar niet alleen het koor maar ook de sponsor profijt van heeft.
Aan de hand van de afname van de leden bij de sponsor zijn de kosten voor de betreffende sponsor variabel tussen de €0,00 en tot een door de sponsor en de vereniging overeengekomen maximum.

Ook blijft het uiteraard mogelijk om voor dienstverlenende bedrijven (banken, campings, sportscholen e.d.) ons te sponsoren.

Hebben wij uw fantasie geprikkeld stuur dan even een berichtje naar
webmanS@S, secretariaatS@S of bel met 06-14301570.

Het bestuur van Vocalgroup Sing@Sea.

DONATEUR WORDEN?

Vocalgroup Sing@Sea kan ook mede dankzij de bijdrage van donateurs werken aan een leuk repertoire en swingende optredens. U kunt ons steunen vanaf  € 10,- per jaar. Meer mag natuurlijk ook.
Hiervoor krijgt u voorrang bij de kaartverkoop voor optredens die we zelf organiseren. Aanmelden kan via het contactformulier.

Het bestuur van Vocalgroup Sing@Sea.

A-sponsor


Pizzeria “La Vita Bella”

A-sponsor


Robbert Boogaard Tweewielers

A-Sponsor


Grand Hotel Cafe Restaurant Anno Nu

A-Sponsor


Cafe-Restaurant en cafetaria De Babbelaar

A-sponsor


Albert Heijn de Kok

A-Sponsor


Wolatelier Bernardien

A-Sponsor


de Visbar Domburg

A-Sponsor


The Read Shop

A-Sponsor


Bloembinderij Johanna

A-sponsor


Marcel’s Badkamers

A-sponsor


Skincare Center & Luxury Domburg